Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 15:03

10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ

altΤο πολιτιστικό «παρόν» έδωσε και αυτό το καλοκαίρι ο πολιτιστικός σύλλογος Ασβεστόπετρας με τη διοργάνωση του 10ου διήμερου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Προφήτης Ηλίας» σε συνεργασία με το δήμο Πτολεμαϊδας. Απονέμοντας τιμητική πλακέτα στη διακριθείσα τοπική αθλήτρια Αγάπη Προσκυνητοπούλου ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης αναφέρθηκε στις μεγάλες πρωτιές του δήμου στον αθλητικό τομέα και στις βραβεύσεις του σε πολιτιστικό επίπεδο, υπενθυμίζοντας την υπόσχεσή του για τη δημιουργία αμφιθεάτρου στο χώρο των λατομείων, η οποία, όμως, καθυστέρηση λόγω μη συνεδρίασης της επιτροπής του ΘΗΣΕΑ εξαιτίας των εκλογών.

«Έχουμε Ολυμπιονίκες, Πανελληνιονίκες και πολλούς άλλους διακεκριμένους συμπολίτες μας σε όλους τους χώρους, των οποίων η επιτυχημένη πορεία θα καταγραφεί, ώστε να μείνει η ιστορία στον τόπο», επισήμανε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας. Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε, επίσης, στο βραβείο στην έκθεση λαϊκού πολιτισμού που πήρε η περιοχή για 4η συνεχή φορά, ενώ έκανε λόγο για την έναρξη του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών με τη συμβολή του καθηγητή Κώστα Φωτιάδη. Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να γιορτάσουν τον προφήτη Ηλία στο πανέμορφο ομώνυμο εκκλησάκι του χωριού.

Στο μεταξύ το τοπικό συμβούλιο Ασβεστόπετρας τίμησε το Μιχάλη Σίσιο για την απόκτηση πτυχίου εκπαιδευτικού, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της θέλησης είναι κινητήριος δύναμη για τα ΑμεΑ.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ασβεστόπετρας Δημ. Γοτουχίδης συνεχάρη τον πολιτιστικό σύλλογο για τις δραστηριότητές του ευχαριστώντας το δήμο Πτολεμαϊδας για τη στήριξη, ενώ απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να τιμήσουν το πανηγύρι του «Προφήτη Ηλία» στις 20 Ιουλίου στο ομώνυμο εκκλησάκι.

Στο στόχο των εκδηλώσεων που είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του τοπικού συλλόγου και των άλλων πολιτιστικών σωματείων από τα διάφορα διαμερίσματα της Ελλάδας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ασβεστόπετρας Βαγγέλης Δεληγιάννης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 15:12