Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 15:49

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίου τύπου από την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης:
"Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με τη γιγαντοοθόνη της κεντρικής πλατείας Κοζάνης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής :

  1. Κατά τη διάρκεια της περσινής Αποκριάς η ΔΕΠΑΚΠΚ - ως μόνη και αποκλειστικά αρμόδια για τη διαχείριση θεμάτων της Αποκριάς - τοποθέτησε και λειτούργησε με δική της ευθύνη, βιντεοπροβολέα στην κεντρική πλατεία με στόχο την προβολή υλικού της αποκριάς (φωτογραφίες, video, πρόγραμμα εκδηλώσεων, θεατρικές παραστάσεις κ.λ.π.).

Επιτακτική ανάγκη ήταν επίσης και η προβολή των χορηγών της Αποκριάς ως αντάλλαγμα για τη σημαντική προσφορά τους στο μέγιστο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου μας. 

  1. Επειδή η ποιότητα προβολής δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας και δεδομένου του υψηλού κόστους ενοικίασης επαγγελματικού videowall  -όπως προέκυψε από σχετική έρευνα αγοράς που έγινε - αποφασίστηκε η συνεργασία με ιδιωτική επιχείρηση, μετά από πρότασή της, που θα αναλάμβανε την τοποθέτηση videowall χωρίς κόστος για τη ΔΕΠΑΚΠΚ.

Πρωταρχικός στόχος είναι πάντα η προβολή του κορυφαίου πολιτιστικού γεγονότος της πόλης μας. Ταυτόχρονα είναι ένα πρόσφορο μέσον για την προβολή χορηγών, ιδιαίτερα του party  Νεολαίας καθώς και του μεγάλου χορηγού της Αποκριάς.

  1. Στο πλαίσιο της συνεργασίας συμφωνήθηκε ως αντάλλαγμα για τη δωρεάν τοποθέτηση και λειτουργία του videowall, η προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων πελατών της επιχείρησης.
  1. Διαπιστώθηκε, με την πάροδο των εκδηλώσεων δυσανάλογη προβολή του υλικού της Αποκριάς - σε σχέση με τα διαφημιστικά μηνύματα.

Άμεσα έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στην επιχείρηση προκειμένου να συμμορφωθεί με τα συμφωνηθέντα.  Από το Γραφείο τύπου της ΔΕΠΑΚΠΚ"

 

alt

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 15:54