Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 13:35

ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2010: «ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ»

altΟι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα, θα ζωντανέψουν πάνω στη σκηνή σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με πλούσια σκηνικά, εκπληκτικά κοστούμια, εξαιρετική μουσική και με ευφάνταστες χορογραφίες. Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία εμπνέει, χρόνια τώρα, στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Αυτό το καλοκαίρι θα συνταξιδέψουμε με τον Οδυσσέα και θα παρακολουθήσουμε βήμα - βήμα την προσπάθειά του να επιστρέψει στην πατρίδα. Όλα αρχίζουν στον Όλυμπο…

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κ. Ρουγγέρη, Σκηνικά - Κουστούμια: Χ. Κουλουμπή, Μουσική διασκευή: Γ. Μακρίδης, Στίχοι Τραγουδιών: Α. Κουλουμπής, Χορογραφίες: Π. Γάλλιας, Σπαθογραφιες: Κ. Μπουμπούκης.

Παίζουν: Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Πέτρος Κιοσές, Βασιλική Νικηφορίδου, Τζωρτζίνα Παλαιοθεοδώρου, Τάσος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Παύλος Σαχπεκίδης, Γρηγόρης Τουμασάτος, Στέλιος Τράκας, Θανάσης Τσιμίδης, Άγγελος Χατζάς.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 20:30
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 13 € γενική είσοδος.

Σε περίπτωση άστατων καιρικών συνθηκών η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, όπου για τεχνικούς λόγους δεν υπάρχει αντιστοιχία θέσεων.

Προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στα γραφεία της ΔΕΠΑΚ (σε εργάσιμες μέρες και ώρες). Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια έκδοσης εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης δεν θα γίνεται επιλογή θέσης από το κοινό αλλά από τον εκδότη.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010 13:42