Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 21:31

ΤΟ VETONEWS.GR ΣΤΟ U2 360° Tour in ATHENS

altΗ μεγαλύτερη μπάντα του κόσμου, στην μεγαλύτερη περιοδεία του κόσμου και το vetonews.gr δεν θα μπορούσε να λέπει. 13 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, κάτι παραπάνω από 80.000 πλήθους πέρασαν τις πύλες του Ο.Α.Κ.Α. με σκοπό να ζήσουν μια βραδιά που θα έμενε για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους. Απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, λάτρεις της καλής μουσικής, έδωσαν ραντεβού στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της τελευταίας δεκαετίας στην χώρα μας και το αποτέλεσμα ήταν αποθεωτικό.

Το πάρτι άρχισε από νωρίς με τον Aviv Geffen στην σκηνή να προθερμαίνει τον κόσμο, στην συνέχεια τους εξαιρετικούς Snow Patrol να ζεσταίνουν το κοινό για τα καλά, μέχρι και λίγα λεπτά πριν τις 10, όπου το θρυλικό συγκρότημα των U2 έκανε την εμφάνιση του απογειώνοντας το κοινό με το Beautiful Day. Η ενυπωσιακή σκηνή της περιοδείας των U2 δέσποζε στην αρένα του ΟΑΚΑ και η κυλινδρική LED οθόνη 45 μέτρα πάνω από το έδαφος σε συνδυασμό με τις περιστρεφόμενες γέφυρες της σκηνής, φρόντιζαν ο ήχος και η εικόνα των U2 να φτάσουν επιβλητικοί και αψεγάδιαστοι ως και τον τελευταίο άνθρωπο που βρισκόταν στο αχανές ΟΑΚΑ.

Οι κοινωνικά ευαισθητοποιημένες αναφορές δεν θα μπορούσαν να λείψουν, με τον Μπόνο να κάνει αναφορές στο Παλαιστινιακό και να αφιερώνει ένα τραγούδι στην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Βιρμανία, Αουνγκ Σαν Σούου Κίι. Φυσικά από τις αναφορές, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, με τον Μπόνο να προτρέπει τους Έλληνες να παλέψουν και να αντέξουν τα δύσκολα. Παρομοίασε κάθε μέλος του συγκροτήματος με έναν Έλληνα θεό ή ήρωα, ενώ κράτησε για τον εαυτό του τον ρόλο του …Μέγα Αλεξάνδρου.

{youtubejw}fmuyf2jM-iI{/youtubejw}

altaltaltalt

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2010 16:54