Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 14:24

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

alt  Για μια ακόμα τελευταία Κυριακή (12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ.) πριν ανοίξουν τα σχολεία, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν παραμύθια συνοδεία μουσικής στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραμυθένιες» Κυριακές που διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, το δημοτικό ωδείο Κοζάνης, το ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου και το Θεατροδρόμιο.
Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει τίτλο «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο, απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.
Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.
Αυτή την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11 το πρωί στο χώρο του δημοτικού κήπου όλα θα είναι έτοιμα για δύο μελοποιημένα παραμύθι από το Θεατροδρόμιο. Το μόνο που μένει είναι η δική σας συμμετοχή!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον ίδιο χώρο μικροί και μεγάλοι θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να δουν την έκθεση παιδικού βιβλίου σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 14:49