Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 12:24

«ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ» ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΤην Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελευταία «Παραμυθένια» Κυριακή στο Δημοτικό Κήπο που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Έτσι, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν παραμύθια συνοδεία μουσικής στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραμυθένιες» Κυριακές που διοργανώνεται

από το Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, το δημοτικό ωδείο Κοζάνης, το ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου και το Θεατροδρόμιο.

Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.

Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

Αυτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11 το πρωί στο χώρο του δημοτικού κήπου όλα θα είναι έτοιμα για δύο μελοποιημένα παραμύθι από το Θεατροδρόμιο.  Το μόνο που μένει είναι η δική σας συμμετοχή!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον ίδιο χώρο μικροί και μεγάλοι θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να δουν την έκθεση παιδικού βιβλίου σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010 12:31