Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 09:32

ΑΡΩΜΑ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ 26η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

altΓεύση από το Βενετσιάνικο Καρναβάλι έχουν την δυνατότητα να πάρουν οι επισκέπτες της 26ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης που κλείνει τις πύλες της την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Η Κατερίνα και η Βίκυ Τσιαϊρη, δύο νέες κοπέλες, παρουσιάζουν την μοναδικήalt και πλούσια συλλογή τους από περίτεχνες, καλοδουλεμένες και μαστορικές βενετσιάνικες μάσκες που μας ταξιδεύουν έστω και μεταφορικά στο μαγευτικό καρναβάλι της Βενετίας.. Μάσκες χειροποίητες που οι δύο κοπέλες με υπομονή και μεράκι κατασκευάζουν. Το vetonews.gr επισκέφτηκε το περίπτερο της έκθεσης και συνομίλησε με τις δύο κοπέλες για το εγχείρημα τους.

Η διαδικασία επίπονη και αρκετά απαιτητική. Μόνο για μία μάσκα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κατερίνα «χρειάζεται μία ολόκληρη μέρα». Το κύριο συστατικό για την κατασκευή των μασκών είναι ο γύψος και αφού βγουν από το καλούπι, ξεκινάει η διαδικασία του στολισμού όπου εκεί η Κατερίνα και η Βίκυ βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό με πλούσια υλικά με φανταχτερά χρώματα.

altΤο αποτέλεσμα σίγουρα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η διαδικασία, η οργάνωση και η έμπνευση των δύο κοριτσιών έχουν ως κύριο σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις δημιουργίες μεγάλων καλλιτεχνών βενετσιάνικων μασκών. Μια επίσκεψη στην έκθεση θα σας ανταμείψει…

Για το vetonews Στέλιος Φούντογλου
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 10:53