Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 08:48

Μαχαιρίτσας-Σταρόβας ενθουσίασαν στην Αυλή των Ασμάτων

Ο Λ. Μαχαιρίτσας και ο Δ. Σταρόβας στο στέκι του ΦιλιπρόοδουΜαχαιρίτσας-Σταρόβας στην Αυλή των Ασμάτων και των Θεαμάτων. "Εδώ μπορώ να παίζω συνεχόμενα μέχρι την Παρασκευή" δήλωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον κόσμο που κατέκλυσε το "Στέκι". Μόνο στην Κερασιά δεν σκαρφάλωσαν οι φίλοι της καλής μουσικής, ενώ ο δρόμος έξω από τον Φιλοπρόοδο θύμιζε ...Γκάζι. Έτσι αποφασίστηκε από κοινού ..

η μια συναυλία να γίνουν δύο. Έτσι και σήμερα Τρίτη την ίδια ώρα θα επαναληφθεί η συναυλία. Όσοι βρέθηκαν στην "Αυλή" σιγοτραγούδησαν μαζί με την πιο αισθαντική ροκ φωνή του ελληνικού πενταγράμμου και γέλασαν με την ψυχή τους με τα "παιχνίδια" του πάντα ευρηματικού Δημήτρη Σταρόβα. Παιχνίδια με τον κόσμο, με τους στίχους, με τη μουσική. Μαζί τους και η αξιόλογη Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

 

μέχρι και τα σοκάκια έξω απο τον Φιλοπρόοδο κατέκλυσαν νέοι που θέλησαν να απολαύσουν τουθς δύο δημιουργούς Ο Λαυρέντης το είχε πει στον veto91fm ότι μετά το χειμωνιάτικο διήμερο θα ερχόταν και στην Αυλή. Το έκανε πράξη και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Και βέβαια μας αποζημείωσαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 08:59