Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 15:46

ΟΙ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗ


BLASTIKAVALARIΠάνω από σαράντα καβαλάρηδες ανηφόρησαν στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στη Βλάστη, προκειμένου να προσκυνήσουν στον ομώνυμο εορτάζοντα ιερό ναό. Στις θρησκευτικές ακολουθίες παρέστη η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία ..

μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι συγκινητικό που βρισκόμαστε στο πιο ψηλό σημείο της Εορδαίας από όπου φαίνεται όλη η περιοχή μας που έχει υποστεί μεγάλη καταπόνηση λόγω δραστηριοτήτων της ΔΕΗ και του γεγονότος ότι δεν δόθηκε η σημασία που του αξίζει. Βλέπουμε παρόλα αυτά ένα τόπο προικισμένο, γιορτάζουμε τον Άγιο Παντελεήμονα και ήρθαμε να προσευχηθούμε ο θεός να φωτίσει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, να σκεφτούν με λογική και να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την περιοχή με το χειρότερο δυνατό τρόπο και να την πλήττουν όταν έρχεται η ώρα να στηρίξουν αποφάσεις».
Η κ. Βρυζίδου παραβρέθηκε επίσης στην υποδοχή των καβαλάρηδων, οι οποίοι επιστρέφοντας από το μοναστήρι κατέληξαν στην πλατεία της Βλάστης, για να ακολουθήσει η περιήγησή τους σε όλο το χωριό.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 15:49