Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 10:18

Η «Ουτοπία» του Νίκου Κουρού στο Φεστιβάλ Γέφυρες στο Λουτράκι

Εγκωμιαστικά σχόλια αποκόμισε από τους θεατές του Φεστιβάλ Γέφυρες στο Λουτράκι, η ταινία του Νίκου Κουρού

«Ουτοπία, παραμύθι για ενήλικες», που επιλέχθηκε να επαναπροβληθεί οκτώ χρόνια μετά από την κυκλοφορία της στα διεθνή φεστιβάλ, καθώς το εν λόγω φεστιβάλ αποφάσισε φέτος τιμητικά να ξαναναπροβάλλει τρεις παλαιότερες βραβευμένες ταινίες του, από τις οποίες η «Ουτοπία» ήταν μία από αυτές.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Κουρού, που παρευρέθηκε στο Λουτράκι, δε βγήκε να προλογίσει την ταινία, αλλά εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος της προβολής της, προκαλώντας την έκπληξη των θεατών και λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια, ενώ κάποιοι θεατές δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι εκτός από τα μηνύματα της η ταινία τους προβλημάτισε, καθώς θίγει τα κακώς κείμενα της πραγματικότητας που βιώνουμε. Το φεστιβάλ απένειμε στο σκηνοθέτη ειδική τιμητική μνεία.

Επιπλέον ο σκηνοθέτης μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Loutraki.TV, ανέφερε στη διοργανώτρια του φεστιβάλ Γέφυρες Πέτρα Τερζή, ότι επιθυμεί η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο «Σκοτοδίνη», που ολοκληρώνεται σύντομα, να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο εν λόγω φεστιβάλ.