Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 08:55

«Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» 14-16 Μαρτίου, στη Βιβλιοθήκη της Βέροιας

VIVLIOTHIKIΠερισσότεροι από 100 υπάλληλοι βιβλιοθηκων από ογδόντα βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν στο τριήμερο σεμινάριο στις 14, 15 και 16 Μαρτίου του 2012 που διοργανώνει το Future Library με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα οδηγήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο σχεδιασμό

και την υλοποίηση σε κάθε περιοχή της εκστρατείας «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη».
Η εκστρατεία προτείνει δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες καλύπτουν διάφορους τομείς: εικαστικά, θέατρο, περιπάτους μέσα στην πόλη, εργαστήρια, αναγνώσεις και αφηγήσεις. Η καλοκαιρινή εκστρατεία διασχίζει όλη τη χώρα μέσα από μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θες/νίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Πειραιάς, Καβάλα) αλλά και μικρότερες, καθώς και νησιά (Κρήτη, Πάρος, Χίος κ.α) φιλοδοξώντας να δημιουργήσει πολιτισμικές διαδρομές, δίκτυα και δεσμούς.
Με εκδηλώσεις και δράσεις που απευθύνονται τόσο στα παιδιά όσο και στην εμπλοκή γονέων και ενηλίκων, θα επιχειρήσουν να ζωντανέψουμε τις βιβλιοθήκες, έτσι ώστε να αποτελέσουν σημεία αναφοράς των τοπικών κοινωνιών.
Το Future Library πιστεύει πως αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος, η συντονισμένη ενεργοποίηση του δυναμικού των βιβλιοθηκών μπορεί να βάλει τις βιβλιοθήκες στην καρδιά των τοπικών κοινωνιών ως κέντρα πολιτισμού, γνώσης, και ανάπτυξης.
Το πρόγραμμα που υλοποιεί η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Future Library χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Για περισσότερες πληροφορίες
Διευθυντής Προγράμματος – Ιωάννης Τροχόπουλος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συντονιστής Προγράμματος – Δημήτρης Πρωτοψάλτου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 09:01