Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 18:04

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

polikandriotisΔίδαξε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου
Την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά της μουσικής και του μπουζουκιού από το ζωντανό μύθο του ελληνικού πενταγράμμου, Θανάση Πολυκανδριώτη, είχαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Σιάτιστας..

με αφορμή το εργαστήρι μπουζουκιού που διοργανώθηκε την Πέμπτη 5 Απριλίου στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο.

 

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μύησε του μικρούς μαθητές στη μαγεία της μουσικής, αναφέρθηκε σε δικές του προσωπικές εμπειρίες και κάλεσε τους νέους σολίστες του μπουζουκιού πρώτα να παίζουν απολαμβάνοντας οι ίδιοι τη μουσική και μετά να «προσκαλούν» όσους κάθονται γύρω τους για να ακούσουν τις νότες και τα τραγούδια.
Φυσικά ο μεγάλος σολίστας και συνθέτης δεν έμεινε μόνο στη θεωρία, αλλά με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζει χάρισε μαθήματα με το μπουζούκι καθηλώνοντας κυριολεκτικά μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην αίθουσα του Τραμπάνζτειου Γυμνασίου της Σιάτιστας.
moysiko_sxoleiosiatistaΤο Θανάση Πολυκανδριώτη, καλωσόρισε στη Σιάτιστα η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για το Βόιο η επίσκεψη του κορυφαίου συνθέτη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο «εργαστήρι μπουζουκιού» που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 18:10