Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 11:42

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Σιάτιστα (φωτο)

Η εκδήλωση για το φωτισμό της πόλης και του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Σιάτιστα από το Δήμο Βοΐου, παρουσία πλήθος κόσμου και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση σημαίνει κάθε χρόνο την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Βόιο εν όψει Χριστουγέννων και υποδοχής του νέου χρόνου, με την αναβίωση εθίμων που αποτελούν διαχρονικό και αναπόσπαστο κομμάτι για τους κατοίκους της περιοχής.
Το δέντρο που δεσπόζει μπροστά από το Δημαρχείο, άναψε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία αναφέρθηκε εκτενέστατα στην προσπάθεια που γίνετε από πλευράς δημοτικής αρχής σε επίπεδο κοινωνική προσφοράς και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες πολιτών και παράλληλα ευχήθηκε το 2014 να είναι έτος ειρήνης και αγάπης για όλο τον κόσμο.
Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Βοΐου και οι χορωδίες του ΚΑΠΗ Σιάτιστας και η χορωδία γυναικών.
Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Σβώλης, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε ευχές για χαρούμενες γιορτές και ένα καλύτερο 2014.
Μαθητές των σχολείων στη Σιάτιστα στόλισαν με ευχές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο βρίσκεται επίσης στην πλατεία Δημαρχείου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 11:47