Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 13:39

Διάσημοι πρώην άστεγοι!

hollywoodΑν και πλέον διαθέτουν αμέτρητα μηδενικά στους καταθετικούς τους λογαριασμούς, η ζωή τους δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα και πέρασαν από πολλές κακουχίες και δυσκολίες. Ο γνωστός σε όλους ηθοποιός Sylvester Stallone ενώ προσπαθούσε να γίνει διάσημος κοιμόταν σε ένα παγκάκι στη Νέα Υόρκη όταν η τύχη του φαίνεται να αλλάζει και τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο του ρόλο στην ταινία "The Party at Kitty and Studs" κερδίζοντας 100 δολάρια ημερησίως.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Hilary Swank συνήθιζε να μένει σ' ένα αυτοκίνητο με την μητέρα της κανονίζοντας τα επαγγελματικά ραντεβού της ηθοποιού από έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Η Halle Berry, επίσης βραβευμένη με Όσκαρ και μια από τις ομορφότερους ηθοποιούς στον κόσμο μόλις έφτασε στη Νέα Υόρκη ζούσε σ' ένα καταφύγιο αφού η μητέρα της δεν της έστελνε χρήματα θεωρώντας πως πρέπει να γίνει ανεξάρτητη.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν αναγνώριζε τον Sam Worthington πριν την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Avatar.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως αναγκάστηκε να μένει στο αυτοκίνητο του μέχρι να ανακαλυφθεί από τον διάσημο σκηνοθέτη James Cameron.

πηγή-protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 13:45