Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 11:31

ChangerZ Youth Festival 2024: Το Φεστιβάλ που Η Gen Z Δε Θέλει να Χάσει!

Φαντάσου να ξυπνάς στην απόλυτη ηρεμία της φύσης, με τον ήλιο να ανατέλλει πάνω από μια μαγευτική λίμνη και να κοιμάσαι κάτω από τον έναστρο ουρανό μετά από μια ημέρα γεμάτη μουσική, δράσεις και νέες εμπειρίες.. 

Από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, στο Φράγμα Περδίκκα στην Εορδαία σε περιμένουμε στον απόλυτο προορισμό για μουσική, διασκέδαση και free camping, στο πιο in καλοκαιρινό φεστιβάλ της χρονιάς, ειδικά σχεδιασμένο για εσένα!

Η Απόλυτη Μουσική Εμπειρία

Με το πιο δυνατό, φρέσκο και πρωτότυπο Line-up το ChangerZ σου υπόσχεται ένα αξέχαστο μουσικό τετραήμερο. Κάθε βραδάκι στη σκηνή του ChangerZ θα σε ταξιδέψουν με τις μουσικές τους οι: Μαρίνα Σάττι, Μαρίνα Σπανού, Lobo, Novel 729, Πάνος Βλάχος, Σκιαδαρέσες, Άννα- Μαρία Παπαγιάννη και Cj Jeff. Μαζί τους οι: Μουζικάνοι, Urca de Lima, Redeem, Majovoli, Cilia Katrali, Papazo & Leo, Shuffle SKG, Teekay, Tales of June, My Endless Winter & NIVI.

Δημιουργικά Workshops και Πρωτότυπες Δράσεις 

Η Gen Z ζει και αναπνέει για περιπέτεια και καινοτομία. Στο ChangerZ οι αξίες της γενιάς σου, η ανεξαρτησία σου, η αγάπη σου για τη φύση αλλά και η ανάγκη σου για προσωπική εξέλιξη μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν στην οργάνωση των δράσεων. Έτσι, τα πρωινά και τα απογεύματά σου θα ζωντανέψουν μέσα από ενδιαφέροντα εργαστήρια όπως μαθήματα yoga και χορού, αλλά και αναζωογονητικές πεζοπορίες στη φύση. Ακόμη, εργαστήρια αυτο-ανακάλυψης και προσωπικής εξέλιξης παρέα με έμπειρους επαγγελματίες αλλά και δράσεις περιβαλλοντικής συνείδησης σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις…

Έλα και εσύ μαζί μας και ζήσε την πιο Gen Z εμπειρία!

#genzerstakecharge

 

Instagram: ChangerZ (@changerzfest) • Instagram photos and videos 

Tik tok: https://www.tiktok.com/@changerzfest 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 11:33