Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010 08:12

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

alt Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΣΜΙΔΗ

Είναι μερικές στιγμές στη ζωή του καθενός που είτε αρπάζεις την ευκαιρία, είτε μετά από χρόνια εξιστορείς ποιος θα ήσουν τώρα αν τότε ανέβαινες στο τραίνο.  Οι ισχυρές προσωπικότητες αναδεικνύονται μέσα στις δυσκολίες. Όταν μένουν 2 δευτερόλεπτα, η ομάδα σου χάνει και πρέπει να σουτάρεις εύστοχα για να κερδίσει. Ποτέ κανείς που έψαχνε συμπαίχτη για να δώσει την μπάλα δεν έγινε ήρωας και δεν κέρδισε εκτίμηση και σεβασμό. Ανεξαρτήτως αν μπει ή δε μπει το καλάθι.
 
Ο κ.Παπακωνσταντίνου έγινε εκπρόσωπος τύπου σε ένα χειμαζόμενο τότε ΠΑΣΟΚ και ενώ κανείς ‘σώφρον’ δεν θα το έκανε. Ανέλαβε υπουργός Οικονομικών σε μια περίοδο που ότι και να κάνει κανείς σε αυτή τη θέση θα φανεί κακό. Ούτως ή άλλως έτσι είναι η θέση, πόσο μάλλον τώρα.
Ο Γιάννης Παπαιορδανίδης είναι ένα νέο στέλεχος που θα μπορούσε να επικαλεστεί 1.564.870.998.753 δικαιολογίες του τύπου ’να ξέρετε…’, ‘δε νομίζω μωρέ’, ‘που να μπλέκεις τώρα…’ ‘πονάει το δόντι μου…’κ.ο.κ.

Δείχνει όμως πως το θεωρητικό που όλοι λένε σε στιγμές υψηλής διανόησης ‘το εμείς πάνω από το εγώ’ αυτός το εφαρμόζει.
Αυτή η είναι άλλη Ελλάδα που θέλει χώρο για να αναπνεύσει πρώτα και μετά να πάρει το πάνω χέρι.
Η μέγγενη που βρίσκεται η χώρα μας έχει επιταχύνει τις εξελίξεις. Βγάζει πάνω πρόσωπα που υπό άλλες συνθήκες η νομενκλατούρα(στελέχη που νέμονται αξιώματα και προνόμια)του κάθε κόμματος θα τους έθαβε πολύ βαθιά.

Μερικοί-μερικοί λοιπόν με το που έπρεπε να βγουν από το κουκούλι τους και να εκτεθούν σε ανοιχτό πεδίο άρχισαν να ζαλίζονται, δεν θέλησαν να αφήσουν το χαράκωμα και το ελεγχόμενο περιβάλλον και είναι πολλοί οι χαρακτηρισμοί που τους ταιριάζουν αλλά ο πιο αντιπροσωπευτικός είναι ένας :Τζάμπα μάγκες
 
Είναι η ώρα λοιπόν για τη γενιά των 40αρηδων να πάρει στα χέρια της τη χώρα γιατί η γενιά του Πολυτεχνείου έκατσε πάνω στις δάφνες των φοιτητών που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, σφετερίστηκε την υστεροφημία τους και μας έφτασε σε αυτό το χάλι...
Η Ελλάδα πρέπει να επιβληθεί της Ελλαδάρας

Y.Γ Αφιερωμένο εξαιρετικά στους διόσκουρους
Που πάμε? Θα νικήσουμε ποτέ? Προς τι όλη τούτη η μάχη? Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δεν ρωτούνε.
Νίκος Καζαντζάκης
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011 19:03