Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010 11:44

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΙΑ! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΖΟΥΝ – Ή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΝ...

altΤου Γιάννη Αποστολίδη

Χτες η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ανακοίνωσε τα στοιχεία της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού για το Β΄ Τρίμηνο του 2010. (Είμαστε πρώτοι με 14,6% μην ανησυχείτε..) Προχτές δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος Β΄, Αρ. Φύλλου 1399) η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά το Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για 1250 άνεργους της Καστοριάς.

Περιμέναμε ότι το Πρόγραμμα αυτό θα αφορούσε όλη τη Δυτική Μακεδονία αλλά φαίνεται μόνο οι φορείς της Καστοριάς και ο Πρόεδρος της Βουλής – το ανακοίνωσε πρώτος – ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για το πρόβλημα.

Μια βδομάδα πριν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ είχε ανακοινώσει τα στοιχεία για τον Ιούνιο (πάλι πρώτοι με 14,9%).

Μέχρι σήμερα δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από τους ανθρώπους που κρατούν τις τύχες του νομού Κοζάνης στα χέρια τους. Από την πλευρά του Ε.Κ. Κοζάνης κάτι ακούστηκε με αφορμή μία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη αλλά μέχρι εκεί.

Εμείς επιμένουμε. Δεν είναι ευθύνη μόνο της κυβέρνησης το πρόβλημα. Είναι ευθύνη όλων όσων προσδιορίζουν με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους τις τύχες της περιοχής.

Οι βουλευτές μας δεν είναι μόνο για παχιά λόγια στη Βουλή και για βαρύγδουπες ανακοινώσεις στους ιθαγενείς όταν αναδεικνύεται κάποιο πρόβλημα.

Οι άρχοντες της Αυτοδιοίκησης (Νομάρχης – Πρόεδρος ΤΕΔΚ – Δήμαρχοι) εκτός από την ενασχόλησή τους με το πώς θα κερδίσουν μια νέα έμμισθη θητεία στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν το Νομό. Και αυτά είναι δύο, για να μην μπερδεύονται:

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.

Οι πολίτες με την ψήφο τους δεν δίνουν εντολή περιορισμένης ευθύνης. Είναι εντολή για όλα και δυστυχώς για τους πολίτες είναι αμετάκλητη!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010 12:02