Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 16:35

΄΄ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ'' ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΠΑΓΟΥΝΗ

altΜε έκπληξη διαβάσαμε στην σχετική ανακοίνωση ότι ο τιμηθείς δις από τον κοζανίτικο λαό τέως Δήμαρχος κ. Παγούνης τα έτη 1983 και 1986 , θεωρεί ότι έχει το προνόμιο να εκφράζει αυτός μόνος τον λαό της Κοζάνης μετά τριάντα (30) χρόνια από την εκλογή του και ότι όλοι οι υπόλοιπο στερούνται αυτού του δικαιώματος. Θα απαντούσαμε στον κ. Παγούνη ότι δεν τον είδαμε να αρθρογραφεί όταν το σύστημα εξουσίας του Δήμου Κοζάνης απέβαλε ...
στην ουσία την κ. Αναστασία Σιώμου, μια καταξιωμένη κατά γενική ομολογία αυτοδιοικητικό και με πρωτιές ψήφων, η οποία αφού συνέδραμε στην διοίκηση του Δήμου επί μία εικοσαετία με όλες τις αντικειμενικά πολλές δυνάμεις της , τιμωρήθηκε γιατί οι «εκλεκτοί» του συστήματος ήταν προαποφασισμένοι.

Τιμούμε την μεγάλη προσφορά του κ. Παγούνη στην Κοζάνη και τον σεβόμαστε, αλλά ειλικρινά δεν του αρμόζει ο ρόλος του εκπροσώπου τύπου του κ. Μαλούτα.

Ο λαός την 7η Νοεμβρίου θα αποφασίσει ποια τοπική διακυβέρνηση επιθυμεί και ας τον αφήσουμε να το πράξει , εμπιστευόμενοι το δικό του κριτήριο και τις αποφάσεις του.

Εάν κ. Παγούνη η λαϊκή ετυμηγορία ίσχυε από μια εκλογή και εφ όρου ζωής, τότε δεν θα έπρεπε να γίνονται εκλογές κατά την άποψή σας, αλλά στον Δήμο της Κοζάνης να διατηρείται ένα ισόβιο σύστημα εξουσίας.

Ο κόσμος άλλαξε κ. Παγούνη και εμείς οι νέοι άνθρωποι θέλουμε την αλλαγή και στον Δήμο της Κοζάνης.
Κανείς δεν μπορεί να ομιλεί εξ ονόματος των πολιτών, αφήστε μας να κρίνουμε μόνοι μας.

Στον νέο Δήμο Κοζάνης έχουμε λόγο οι Κοζανίτες, αλλά και οι πολίτες της Ελίμειας, του Ελλησπόντου, της Αιανής και του Δ. Υψηλάντη και αυτό φαίνεται να διέλαθε της προσοχής σας .

΄Όπως εναλλάσσονται οι κυβερνήσεις σε εθνικό επίπεδο και αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας έρχεται η ώρα να αλλάζουν κάποτε και σε τοπικό.

Εμείς αυτό πρεσβεύουμε και αυτό ακριβώς εξέφρασε η υποψήφια Δήμαρχός μας κ. Νανοπούλου. Ότι δηλαδή η παραμονή μιας ομάδας ανθρώπων για χρόνια στην τοπική εξουσία δημιούργησε ένα σύστημα εξαρτήσεων, πελατειακών σχέσεων κ.λ.π.

Την ίδια άποψη άλλωστε εξέφρασε και ο επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης κ. Βαγγέλης Ιωαννίδης, αλλά σ εκείνον γιατί δεν απαντήσατε κ. Παγούνη ;

Μήπως θα έπρεπε να δίνετε παράδειγμα αμεροληψίας και αντικειμενικότητας με τον δημόσιο λόγο σας ;

Των : Ιωάννου Τσιομπάνου, Στέλλας Ρουσιάδου,Μαριαρένας Πάλλα
υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Δ. Κοζάνης
Συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:34