Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:14

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Του Χρόνη Κουσαλίδη

altΤου Χρόνη Κουσαλίδη
 
Οι δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας πορείας, του νέου Καλλικράτειου δήμου Κοζάνης. Η πρόκληση αυτή απαιτεί όραμα, στόχους και ρεαλισμό μα πάνω από όλα την ενεργή συμμετοχή όλων μας .Με την δυναμική παρουσία και το έργο του δήμαρχου μας Λάζαρου Μαλούτα, που δίνει τα εφόδια και την ίδια αφετηρία για μια παράλληλη ανανέωση και συνέχεια ,μπορούμε να κοιτάξουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής.

Έχουμε το δικαίωμα να βγούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα με όρεξη και φαντασία, σε μια ελπιδοφόρα μάχη με όπλα την προοδευτική αντίληψη και την διάθεση για δημιουργία στην τοπική μας κοινωνία.
Έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο να δημιουργήσουμε ένα νέο πλαίσιο αρχών και αξίων για τον πολιτικό βίο του τόπου μας.

Ένα πλαίσιο που θα ανατρέψει τις λογικές και τις πρακτικές του παρελθόντος ,που δημιούργησαν μια αβελτηρία και μια δυσαρέσκεια στη σκέψη του πολίτη από την κεντρική πολιτική σκηνή και θα φέρει μια νέα δημοτική συνείδηση, μέσα στην οποία, ο πολίτης θα έχει ενεργό, συμμετοχικό και ελεγκτικό ρολό στην τοπική του κοινωνία.

Είναι τεράστια ευκαιρία μέσω του εγχειρήματος του Καλλικράτη, να δομήσουμε τον ιστό της νέας πραγματικής δημοκρατικής συμμετοχής, μακριά από από την στειρότητα της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς , με νέες αρχές ,εκμεταλλευόμενοι τον ιστορικό ρόλο του δήμου από την αρχαία Αθήνα, ως και τα πολιτικά κινήματα της Ευρώπης που ζυμώθηκαν μέσα από δημοτικούς θεσμούς.

Σε αυτή την μάχη χρειάζομαι τις απόψεις σου, τις προτάσεις σου και την στήριξη σου ώστε να συμβάλλω δυναμικά από την θέση του δημοτικού συμβούλου, σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία του δήμου Κοζάνης με προστάγματα την ενεργεία ,το περιβάλλον ,το πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής μας

Χρόνης Κουσαλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Κοζάνης 

με
το ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:46