Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Μαϊος 2014 13:29

Αδέσμευτοι Πολίτες Με σεβασμό στην πόλη και στους πολίτες |του Κωστα Μεταξά*

Η αποχή από τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών δεν είναι λύση. Η ψήφος σου σε κάνει συμμέτοχο στην οργάνωση της καθημερινότητας

και πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση του δικού σου μέλλοντος και του μέλλοντος των παιδιών σου.
Οι Αδέσμευτοι Πολίτες του δήμου Κοζάνης και ο Κώστας Κύργιας έχουν τη βούληση και τη θέληση να κάνουν τα προγραμματικά τους σχέδια πράξη. Δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις και δεν διακατέχονται από τις καθεστωτικές αντιλήψεις της εδώ και χρόνια δημοτικής αρχής.
Οι Αδέσμευτοι Πολίτες του δήμου Κοζάνης και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κύργιας έχουν μάθει να δουλεύουν και έχουν τη διάθεση και την εμπειρία να εργαστούν για το δήμο τους και τους συνδημότες τους χωρίς εξαρτήσεις και στείρες αντιπαραθέσεις.
Οι Αδέσμευτοι Πολίτες του δήμου Κοζάνης και ο Κώστας Κύργιας, θέλοντας να διευκολύνουν και να κάνουν ποιοτικότερη την καθημερινότητα του πολίτη, μπορούν μαζί με τους δημότες:
• να οργανώσουν τη δομή και τη λειτουργία των υπηρεσιών και των υποδομών του δήμου,
• να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να εφαρμόσουν πολιτικές με γνώμονα την τοπική ανάπτυξη,
• να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον τοπικό παραγωγικό ιστό και τον τοπικό πρωτογενή τομέα και
• να προωθήσουν μια νέα θεώρηση του δημόσιου χώρου με σεβασμό στην ιστορία, στο χαρακτήρα της πόλης και στους ανθρώπους της.

*Ο Μεταξάς Κωνσταντίνος ειναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κοζάνης με τους Αδέσμευτους Πολίτες

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Μαϊος 2014 13:32