Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 15:07

ΣΤΗΝ Β' ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΑγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Στην επαναληπτική εκλογή της 14ης Νοεμβρίου μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Ο πρώτος γύρος έδειξε ότι συνενώνονται δυνάμεις και προβαίνοντας σε προγραμματικές συγκλίσεις μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή στον Δήμο της Κοζάνης.
Ολοι γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει η διατήρηση του γνωστού κατεστημένου στον Δήμο. Σε κάθε περίπτωση σημαίνει ότι αποδεχόμαστε , πως είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το επίπεδο της ζωής, των έργων και της καθημερινότητας στον Δήμο της Κοζάνης, θεωρούμε ότι όλα λειτουργούν άριστα και για αυτό δίνουμε μια νέα έκτη (αν είναι και ποτέ δυνατόν !!)..
ευκαιρία στους ίδιους ανθρώπους για να διαχειριστούν και πάλι με τον γνωστό τρόπο τις τύχες του τόπου μας.
Πιστεύω ότι στην ερώτηση «είσαι ευχαριστημένος – η από τον Δήμο» , η απάντηση της πλειοψηφίας των πολιτών ήταν και είναι αρνητική. Το 56% των πολιτών εκφράστηκαν στην Α΄ εκλογή αρνητικά στην εικοσαετή δημοτική Αρχή. Πράγμα που σημαίνει ότι με την καθοριστική ψήφο της Β΄ Κυριακής αλλάζουμε πορεία, αλλάζουμε διοίκηση.
Δεσμευόμαστε να σεβόμαστε τις επιθυμίες σας, να έχουμε ένα Δημαρχείο με ορθάνοιχτες τις πόρτες στον πολίτη πραγματικά και συμβολικά, να δουλέψουμε συστηματικά στο νέο απαιτητικό αυτοδιοικητικό τοπίο και να βάλουμε τα θεμέλια για μια άλλη ΚΟΖΑΝΗ στην διευρυμένη της μορφή.
Η ΕΛΙΜΕΙΑ και η ΑΙΑΝΗ έδωσαν εμπιστοσύνη και πλειοψηφία στον συνδυασμό μας ήδη από την Α΄ Κυριακή . ΤΩΡΑ και η γενέτειρα η ΚΟΖΑΝΗ ήλθε η στιγμή να ανταποκριθεί.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ γιατί μας ΕΝΩΝΟΥΝ πολλά και κύρια η πίστη ότι δικαιούμαστε ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ και τα παιδιά μας.
Αγαπητοί συμπολίτες

Στις 14 Νοεμβρίου έχουμε την ευκαιρία (και είναι η τελευταία ! !) όλοι μαζί να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία, μια πορεία ελπίδας για τον τόπο μας στην ασφαλή βάση της εντιμότητας, της καθαρότητας , της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.
Πιστεύω να συμφωνείτε ότι δικαιούμαστε και εμείς μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η επανάληψη διοίκησης του Δήμου από τα ίδια πρόσωπα και με τις ίδιες πολιτικές είναι βέβαιο ότι δεν δίνει λύσεις και βαθαίνει την κρίση .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ βάζουμε τέλος στις πελατειακές σχέσεις, την ασυνέπεια λόγων και έργων , την αδιαφάνεια, την υπερχρέωση.
Απορρίψτε τα εκβιαστικά διλήμματα που κάποιοι με εμμονή θέτουν για να διατηρήσουν την εξουσία.
Η εναλλαγή στην τοπική διακυβέρνηση είναι υγιής λειτουργία και δυναμώνει την τοπική δημοκρατία.
Εμπιστευόμαστε τα αντανακλαστικά σας.
ΜΑΖΙ για ΝΙΚΗ
ΜΑΖΙ για δημιουργικό έργο στον Δήμο μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 11:11