Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 18:00

Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ & ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ | του Μιχαλη Ραμπίδη

Κατά τον κ Ι. Στουρνάρα, ΥΠ.ΟΙΚ. των Σαμαρά-Βενιζέλου και διορισμένο τους Δ/τη της Τ.τ.Ε. όπως είπε χθες στο συνέδριο του Economist «το ασφαλιστικό πρόβλημα αποτελεί αδυναμία ολοκληρωμένων μεταρρυθμίσεων».

 

Από το 1990 (Σουφλιάς) γίνονται μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, με κάθετες διαβεβαιώσεις κάθε φορά για τη βιωσιμότητά του. Ακόμα και μ’ αυτές τις θανατηφόρες των 7 τελευταίων ετών, οι αετονύχηδες τραπεζίτες δεν πήραν το μάτι τους από πάνω μας.

Εμείς (ο λαός) φορτωθήκαμε τα χρέη σας (ιδιωτικά) στις πλάτες μας (έγιναν κρατικά).

Εμείς  ανακεφαλαιοποιήσαμε κατ’ επανάληψη τα «άδεια» ταμεία σας.

Εμείς με το PSI «χαρίσαμε» και τα τελευταία αποθέματα των ασφαλιστικών μας ταμείων.

Εμείς παρήγαμε και παράγουμε πλούτο και έχουμε τα ελάχιστα δικαιώματα σ’ αυτόν.

Εμείς ο λαός δώσαμε, ξαναδώσαμε και πάλι δώσαμε …………….

Αντίθετα εσείς με την αισχροκέρδεια, τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα Γκόλντεν Μπόις» τις «πτωχεύσεις» σας, τις δημεύσεις των περιουσιών ανήμπορων πολιτών κ.α. είστε κάθε φορά στου μηνιάτικους λογαριασμούς μας.

Ενεργώντας ως ακραίοι τοκογλύφοι προσπαθείτε να προστατεύετε με κάθε τρόπο τα «μαύρα» των μεγαλοπελατών σας, ακόμα κι αν αυτά προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες (εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, λευκής σαρκός κ.λπ.) ενώ δεν δέχεστε να μειώσετε ούτε κατά το ελάχιστο τις αμοιβές σας για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, αρνούμενοι να συμβάλετε εδώ και πολλά χρόνια στην φοροδιαφυγή και φοροκλοπή.

Διευκολύνατε με κάθε τρόπο τη μετανάστευση των επιχειρήσεων στις αγορές με φτηνά μεροκάματα, φτάνοντας με απόλυτη επιτυχία στο στόχο σας, να μειώσετε τις εργατικές αμοιβές, να δημιουργήσετε στρατιές ανέργων, να μην  μπορούν πλέον οι πολίτες να σας επιστρέψουν τα δάνεια (ανατράπηκαν οι προϋποθέσεις) που πλουσιοπάροχα και με ρίσκο; τους φορτώσατε, μετατρέποντας τον ελληνικό λαό σε σκλάβους χρέους.

            Κύριε Στουρνάρα εσείς και οι άλλοι ……..

Χρεώσατε τις τράπεζες, υπερχρεώσατε το κράτος, καταχρεώσατε τον ελληνικό λαό.

Μας φέρατε στο μη παρέκει.   Φτάνει πια δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας.   Η ανοχή μας να σας ακούμε τελείωσε, γυρνάμε Ραδιοσταθμό, αλλάζουμε Κανάλι.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 18:03