Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 16:31

Ένας νεκρός σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες απο την Λάρισα στο Βουκουρέστι

Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός

του λεωφορείου δεν υπολόγισε το ύψος μιας προειδοποιητικής πινακίδες και αυτή “ξύρισε” την οροφή του λεωφορείου, με μοιραίο αποτέλεσμα το θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό άλλων 22.

Tροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες στη Ρουμανία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το τροχαίο υπάρχει ένας νεκρός και τουλάχιστον 22 τραυματίες, ενώ στο λεωφορείο επέβαιναν 47 Έλληνες. Από την πρόσκρουση της οροφής του λεωφορείου, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας έχασε τη ζωή του σύμφωνα με το digi24.ro.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιο σοβαρά είναι τραυματισμένοι δυο άνθρωποι, οι δυο εξ αυτών πολύ σοβαρά. Ένας άνθρωπος έπαθε καρδιακή ανακοπή. Άγνωστη είναι η ηλικία του άνδρα που σκοτώθηκε.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου δεν υπολόγισε το ύψος μιας προειδοποιητικής πινακίδες και αυτή “ξύρισε” την οροφή του λεωφορείου, με μοιραίο αποτέλεσμα το θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό άλλων 22.

,πηγη: https://politic.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 16:36