Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 11:03

Το βλέμμα των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ είναι στραμμένο στην Δυτικη Μακεδονία

Το ενδιαφέρον πολλών ΜΜΕ εγχώριων και ξένων είναι στραμμένο στο Λιγνιτικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή φυσικά τις ραγδαίες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την μονοκρατορία της ΔΕΗ. 

Με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα θα έχουν αφιερώματα στην λιγνιτική λεκάνη της δυτικής Μακεδονίας, με συνεντεύξεις από τα στελέχη της επιχείρησης και τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Επίσης με εικόνες από τα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα υπό μετεγκατάσταση χωριά.

Μόλις πριν από δύο ημέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τηλεοπτικό συνεργείο από το Γερμανικό τηλεοπτικό κολοσσό ZDF και το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι θα προβληθεί σήμερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του eurogroup. Επίσης τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Ιστορίες» με επικεφαλής τον Τάσο Τέλογλου οργώνει τα ορυχεία τους σταθμούς παραγωγής τα εργοστάσια της ΔΕΗ που παροπλίστηκαν με εικόνες ακόμη και από το σημερινό συλλαλητήριο της Πτολεμαΐδας.

Ο δημοσιογράφος έχει εμπειρία και γνώσει των ενεργειακών θεμάτων γνωρίζει την περιοχή και τους ανθρώπους της από παλιότερες δημοσιογραφικές έρευνες. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν εργαζόμενοι, συνδικαλιστές , στελέχη της επιχείρησης ενώ η εκπομπή έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μάϊου.

Για το σημερινό συλλαλητήριο έχουν προγραμματιστεί αποστολές στην Πτολεμαΐδα από τα περισσότερα μεγάλα τηλεοπτικά μέσα της χώρας. 
Από χθες περιοδεύει στο Ενεργειακό κέντρο ο πρόεδρος του ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρώην βουλευτής μέλος του ΛΑΕ Θανάσης Πετράκος. Αμφότεροι θα επισκεφτούν τον Αγ. Δημήτριο θα μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και το απόγευμα θα είναι παρόντες στην συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαϊδα. Οι δήμοι Κοζάνης και Εορδαίας έχουν λάβει ομόφωνες αποφάσεις μέσω των δημοτικών τους συμβουλίων για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ενώ οι εμπορικοί σύλλογοι των δύο πόλεων έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα καταστήματα τους κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Αποφάσεις συμμετοχής και στήριξης του συλλαλητηρίου έχουν λάβει τα εργατικά κέντρα η ΑΔΕΔΥ και πολλοί Σύλλογοι της περιοχής.