Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 10:46

HELLENiQ ENERGY: Έως και τις 14 Μαΐου οι αιτήσεις υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Συνεχίζεται η υποβολή των δικαιολογητικών για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η HELLENiQ ENERGY για ενδέκατη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth”.

Υπενθυμίζεται ότι, η πλατφόρμα αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και την Κυριακή 14 Μαΐου.

Μέσω της υποτροφίας, είκοσι (20) αριστούχοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα κύρους, σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

 

  • Μηχανική και Ενέργεια, 
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός, 
  • Επιστήμες του Περιβάλλοντος, και
  • Οικονομία και Διοίκηση.

 

Μέχρι σήμερα ο Όμιλος έχει προσφέρει 270 υποτροφίες για ακαδημαϊκές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, δίνοντας ενέργεια στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Επιβραβεύοντας τις άριστες επιδόσεις και τους υψηλούς στόχους, η HELLENiQ ENERGY στέκεται υπερήφανα στο πλευρό των νέων, στηρίζοντας σταθερά και έμπρακτα την προσπάθειά τους για μάθηση και εξέλιξη, προκειμένου να διαπρέψουν στην επαγγελματική τους πορεία.