Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 15:59

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, επίτιμος συγκλητικός της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών-Τεχνών Μια σημαντική στιγμή για την Ορθοδοξία,την Αλβανία και την Ελλάδα

 Επίτιμος συγκλητικός της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών αναγορεύτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος. 

    Η διαδικασία απόδοσης τιμής έλαβε χώρα το Σάββατο κατά την ετήσια Εορταστική Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιστημόνων από όλο τον κόσμο.
    Η αρχική πρόταση αναγόρευσής του στην ανώτερη βαθμίδα της εν λόγω Ακαδημίας κατατέθηκε από μέλη της Ακαδημίας Τιράνων, τον πρώην πρόεδρό της καθηγητή G. Beqiraj και τον καθηγητή A. Agjeli και έγινε αποδεκτή ομόφωνα από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών. 
    Ως γνωστόν, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι ομότιμος καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και έχει αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ Θεολογίας ή Φιλοσοφίας 19 Πανεπιστημίων ή Πανεπιστημιακών Σχολών ή Τμημάτων (Ελλάδος, ΗΠΑ, Ρουμανίας, Κύπρου, Γεωργίας, Αλβανίας, Ιταλίας). 

 
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 16:04