Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 08:39

Δεκαπέντε ρωσικά αεροσκάφη με προσωπικό και υγειονομικό υλικό αναχώρησαν για την Ιταλία

"Το 15ο στρατιωτικό αεροσκάφος Il-76 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έφυγε από το αεροδρόμιο Chkalovsky (περιοχή της Μόσχας)

για να παραδώσει ειδικό εξοπλισμό και μέσα για την καταπολέμηση του κορωναϊού στη βάση Pratica di Mare της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας (30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης, Ιταλία), "δήλωσε το υπουργείο.

Ανέφερε ότι, με συμφωνία με την ιταλική πλευρά, η πρώτη περιοχή όπου εμπλέκονται ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες θα είναι η πόλη του Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία).

"Σήμερα, ο ρωσικός στρατός, από κοινού με τους Ιταλούς συναδέλφους, προετοιμάζεται να μεταφέρει ειδικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην καθορισμένη περιοχή και να συμφωνήσει σε οδούς κυκλοφορίας ", ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη το απόγευμα από τον επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής άμυνας της Ιταλίας, Angelo Borrelli, πάνω από 69.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης με το νέο είδος κορωναϊού έχουν καταχωρηθεί στη χώρα, περισσότεροι από 8.000 ασθενείς έχουν ανακάμψει, στα 6.820.

πηγη:https://sputniknews

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 08:45