Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 12:22

Έκκληση του Δημάρχου Φλώρινας για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από covid

Έκκληση στους κατοίκους της Φλώρινας να τηρούν απαρέγκλιτα την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού

(μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά κλπ) απεύθυνε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Γιαννάκης. Η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες 10 ημέρες δημιουργεί προβληματισμό και ανησυχία αφού με βάση τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ αυτή την στιγμή υπάρχουν 81 ενεργά κρούσματα στον δήμο.

Ο κ. Γιαννάκης τονίζει  ότι «ο δήμος για πρώτη φόρα από την έναρξη της πανδημίας καταγράφει τόσο υψηλό αριθμό κρουσμάτων»  και επισημαίνει ότι «είναι ζήτημα ευθύνης, χρέους, σεβασμού και προστασίας της ανθρώπινης ζωής οι επαγγελματίες, οι πολίτες, οι Σύλλογοι, η εκπαιδευτική κοινότητα, να επιδείξουν υπευθυνότητα, ψυχραιμία και προσοχή, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις». Ο δήμαρχος της Φλώρινας προειδοποιεί ότι η χαλάρωση και η μη εφαρμογή των μέτρων που παρατηρείται τελευταία σε πολίτες του δήμου, «μπορεί να έχει οδυνηρές συνέπειες όπως ένα τοπικό lockdown που θα είναι καταστροφικό για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ένταση των κρουσμάτων εντοπίζεται στο δημοτικό διαμέρισμα της Μελίτης ενώ συνεργεία του ΕΟΔΥ προβαίνουν σε καθημερινά διαγνωστικά τεστ στην περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 12:25