Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 09:33

Η Π. Πέρκα για την προεκλογική φιέστα της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας με τον υποψήφιο Γ. Αυτιά. Η απάντηση Τάσκα

Πίσω ολοταχώς!

Την ίδια στιγμή που η Φλώρινά μας βιώνει τον μαρασμό και την ερημοποίηση ελέω πολιτικών της ΝΔ,  που τα χωριά μας σβήνουν το ένα μετά το άλλο, που η νεολαία τρέπεται σε φυγή προκειμένου να διασώσει το μέλλον της, που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις παλεύουν να επιβιώσουν -όσες δεν έκλεισαν ακόμα-, που τέλος, η μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών δεν ‘βγάζει’ τον μήνα… 

Κάποιοι ‘φωστήρες’ του τόπου διοργανώνουν διημερίδα –με συντονιστή υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ και μάλιστα υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας, με θεματική που μας παραπέμπει 100 χρόνια πίσω. Εθνικιστικό και μισαλλόδοξο παραλήρημα σε μια πληγωμένη περιοχή με τον ευφάνταστο τίτλο «Φλώρινα ο Βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού».

Καλώ τις τοπικές αρχές, τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη, τους συμπολίτες και συμπολίτισσες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του τόπου, να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους την απαράδεκτη αυτή διοργάνωση. 

Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλωρινας Αθ. Τάσκα

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας προσκάλεσαν από τον Ιανουάριο τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά σε ημερίδα για την περιοχή της Φλώρινας. Ο Γιώργος Αυτιάς αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση με έναν όρο. Όλο το κόστος της μετάβασης του στη Φλώρινα και η διαμονή του να γίνει με δικές του δαπάνες. Η παρουσία του βεβαιώνει την αγάπη του στην περιοχή μας, παρά το βαρύ πρόγραμμα που έχει Πανελληνίως.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 09:40