Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 12:57

Πορεία Δημιουργίας: Δεν προκύπτει αναγκαιότητα διακοπής της κυκλοφορίας του οδικού άξονα Φλώρινας-Πρεσπών λογω των έργων

Η ανακοινωση του συνδυασμού

Την κατάθεση επιπλέον στοιχείων σχετικά με την εξέλιξη του έργου αποκατάστασης του οδικού άξονα Φλώρινας-Πρεσπών αιτούνται οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φλώρινας της Παράταξης «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΒΟΣΔΟΥ Σωτήριος και ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με προηγούμενη αίτηση τους ζήτησαν και έλαβαν σειρά εγγράφων σχετικών με το παραπάνω έργο (αρ. πρωτ. 56006/08.05.2024 διαβιβαστικό του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας), στα οποία δεν διαπιστώθηκε να γίνεται ουδεμία αναφορά σε αναγκαιότητα διακοπής της κυκλοφορίας σε σημείο του οδικού αυτού άξονα. 

Δεδομένου επίσης ότι δημοσιοποιήθηκε σχετική συνάντηση που προκάλεσε η Περιφερειακή Αρχή στον Λαιμό Πρεσπών στις 17 Μαΐου 2024, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι προγραμματίζεται διακοπή της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου για ενάμιση μήνα περίπου, εξέλιξη  που προκαλεί την έντονη και εύλογη ανησυχία κατοίκων και επαγγελματιών, προέκυψαν νέα ερωτήματα σχετικά με την όλη διαδικασία.

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι τεχνικές εκθέσεις – επισημάνσεις που κατατέθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία από δύο εταιρείες, που συμμετείχαν στην διαδικασία κατάθεσης προσφορών μετά την 1η Πρόσκληση, δεν είχαν γνωστοποιηθεί και δεν είχαν επισυναφτεί στην εισήγηση προς την Περιφερειακή Επιτροπή όταν συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα αλλά διαβιβάστηκαν στους Περιφερειακούς Συμβούλους κατόπιν αιτήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 10:21