Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 09:55

Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Φλώρινας στο Δήμο Πρεσπών

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε.Φλώρινας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρεσπών Γιώργος Στεργίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό στην Π.Ε. Φλώρινας και στην Πρέσπα και οι τρόποι με τους οποίους μπορουν να συντονιστούν δράσεις για την βελτίωση της επισκεψιμότητας και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.
Η πρόεδρος της Ένωσης Θεοδοσία Τζαβέλα, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ιατρίδης, ο γραμματέας Στράτος Βασιλόπουλος και ο ταμίας Λεωνίδας Δαϊκόπουλος, παρουσίασαν στον Δήμαρχο σειρά προτάσεων και ζήτησαν την στήριξη του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού, Μαργαρίτα Μπαμπάκου και ο Γ.Γ. του Δήμου Πρεσπών, Μιχάλης Πετράκος και συζητήθηκαν και δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Πρεσπών, αλλά και προτάσεις συνεργασίας με τους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου, με στόχο την προώθηση της Π.Ε. Φλώρινας ως ενιαίου προορισμού.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι, η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους τοπικούς επιχειρηματίες είναι απαραίτητη, προκειμένου ο τουρισμός να αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 09:57