Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 09:20

Συνάντηση της ΑΝΚΟ με τον ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Συνεχίστηκε ο κύκλος επαφών της ΑΝΚΟ με τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 στο Δήμο Αμυνταίου.

Παρουσία του Δημάρχου Ιωάννη Λιάση, του Προϊσταμένου του αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Νικολάου Κοντίνη και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος Αναστασίας Αλληλόμη συζητήθηκαν  αναλυτικά θέματα που αφορούν στην, επί σειρά ετών, συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με την ΑΝΚΟ ενώ, παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι τομείς προτεραιότητας της νέας Δημοτικής αρχής, οι ανάγκες και οι εν δυνάμει συνεργασίες που μπορούν να προκύψουν για την υποστήριξη του Δήμου στο έργο του στο πλαίσιο και του διευρυμένου ρόλου και υπηρεσιών υποστήριξης προς τους ΟΤΑ της εταιρείας, ως Αναπτυξιακού Οργανισμού. 

Σημαντικό το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την υλοποίηση έργων τεχνικής φύσεως και υποδομών (αρδευτικά, φράγματα, αντλησιοταμίευση, διαχείριση υδάτων, καθαρή ενέργεια) αλλά και έργων για τα οποία έχει εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον (παραγωγικές επενδύσεις, τουρισμός, επιχειρηματικό πάρκο) και τα οποία μπορούν να συμβάλλουν τόσο στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη όσο και  στην ελκυστικότητα της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον και το υδάτινο οικοσύστημα.

Από την ΑΝΚΟ συμμετείχαν στη συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Πεκόπουλος και η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Λιάνα Παπατέρπου.