Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 14:38

ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: Ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε στην αποπομπή του κ. Πάτση από την Ν.Δ. ενώ ηταν γνωστή εξ αρχής η δραστηριοτητά του

« Ανάγκα και θεοί πείθονται »

Μετά την έκταση που πείρε το θέμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, 

ο Πρωθυπουργός δια του γραφείου τύπου του  αναγκάστηκε να ανακοινώσει  την αποπομπή του κ. Πάτση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ..

Με τον τρόπο αυτό, μια  σύντομη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού*,  τέθηκε τέλος στην σύντομη καριέρα ενός ακόμα «άριστου» στελέχους του μητρώου της Ν.Δ., του κ. Πάτση ως μέλους της Κ.Ο. της Ν.Δ. για μια υπόθεση η οποία ξανάρθε στο προσκήνιο από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ  και  αν. τομεάρχη Διαφάνειας κ. Παύλο Πολάκη.  

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως πρόκειται για μια υπόθεση η οποία απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της χώρας μας για πρώτη φορά την  17/05/2020**, στη συνέχεια ακολούθησε σχετική επίκαιρη ερώτηση στον κ. Πιερρακάκη από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Κάτση, χωρίς να λάβει ποτέ απάντηση».

Γίνεται φανερό πλέον στον κάθε ένα από  τους συμπολίτες μας πως ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε ότι ο κ. Πάτσης :

  • είχε εισπρακτικές και πλούτιζε από κόκκινα δάνεια από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν είχε αποκαλυφθεί πρώτη φορά από την εφημερίδα Δημοκρατία και την εφημερίδα Documento, και πως 
  • γνώριζε ότι είχε ρημάξει στις απευθείας αναθέσεις τα ΕΛΤΑ από τον Ιούνιο του 2021, όταν και κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση στον κ. Πιερρακάκη ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Κάτσης, χωρίς να λάβει ποτέ απάντηση».

Καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως ότι ο πρωθυπουργός δύο χρόνια γνώριζε και επικροτούσε την όλη κατάσταση, αφού δεν έκανε τίποτα. Πολύ απλά γιατί το πλιάτσικο στα ταμεία είναι η κανονικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα Γρεβενά στο προσκήνιο για άλλη μια φορά λοιπόν !! Για λάθος λόγους!!!

Υ.Γ. Επειδή και μετά από όλα αυτά, μέχρι σήμερα,  ο κ.  Πάτσης παραμένει βουλευτής Γρεβενών θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε:

 

  • το πόσο δικαιωμένοι νιώθουν οι συμπολίτες, μας ψηφοφόροι του κ. Πάτση, για την επιλογή τους η οποία, ας μην ξεχνάμε, πως παρουσιάστηκε από πουθενά,  ως «άριστη» και λειτουργική για τον τόπο μας, και      
  • πόσοι από τους ψηφοφόρους του κ. Πάτση  στα Γρεβενά είναι μέσα στους καταλόγους των δανειοληπτών που αγόρασε  τα δάνειά τους??? 

 

Υ.Γ 1 Δυστυχώς για την περίπτωση μας δεν ισχύει η ρήση του Αβραάμ Λίνκολν “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.”  

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 14:44