Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 10:34

Το περίεργο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο ΙΧ υπαλλήλου της ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά. Τι "ψάχνει" η αστυνομία

Το περιστατικό με το γαζωμένο παρμπρίζ ΙΧ αυτοκινήτου που βρέθηκε λίγο μετά το σούρουπο σε τοποθεσία στην Ιτέα Γρεβενών ερευνά η Αστυνομία Γρεβενών.

Η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για εγκαταλελειμμένο όχημα στην περιοχή της Ιτέας Γρεβενών το οποίο φέρει πολλά σημασία από πυροβόλο όπλο στο παρμπρίζ. Άνδρες της ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το ΙΧ και λίγο μετά βρήκαν τον οδηγό και ιδιοκτήτη του οχήματος σε απόσταση από το σημείο του συμβάντος.  Στην πολύωρη κατάθεση του που έδωσε στο αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών ανέφερε ότι είναι εργαζόμενος στην εταιρία ΕΛΤΕΚ και ισχυρίστηκε ότι το ΙΧ του δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους και ότι ο ίδιος κατάφερε να σωθεί από τύχη.  Η αστυνομία συνέλεξε κάλυκες και σφαίρες από το σημείο του συμβάντος και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα τόσο του περιστατικού όσο και του ιστορικού της συγκεκριμένης εταιρίας. Το παμπρίζ του οχήματος φέρει αρκετά σημάδια απο σφαίρες και ειδικοί λένε οτι ο οδηγός του είχε τύχη βουνό η δεν ήταν μέσα στο όχημα όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Να σημειώσουμε ότι στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΕΛΤΕΚ και στο χώρο παραγωγής του εργοστασίου που κατασκευάζει εκρηκτικά  τον Μάρτιο του 2022 σημειώθηκε  έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τριών εργαζομένων και την ισοπέδωση του κυρίως μέρους του εργοστασίου. Με εντολή Εισαγγελέα έχει διαταχθεί έρευνα για τα αίτια της έκρηξης και η οποία λόγω της παρουσίας των εκρηκτικών έχει ανατεθεί στην αστυνομία. Αν και έχουν περάσει 9 μήνες από το τραγικό συμβάν που κόστισε την ζωή τριών εργαζομένων το πόρισμα των ειδικών επιστημόνων και της ΕΛΑΣ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Η αστυνομία ερευνά προς όλες τις κατευθύνσεις και αξιολογεί κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να συμβάλλει στην διαλεύκανση του περιστατικού των πυροβολισμών και αν το τελευταίο σχετίζεται με το συμβάν της έκρηξης η την δραστηριότητα της; εταιρίας .

Το χθεσινιό δημοσίευμα του vetonews για το περιστατικό https://www.vetonews.gr/localnews/grevena/item/61701-ereynes-ths-elas-gia-periergo-peristatiko-me-pyrobolismoys-se-ochhma-sto-chwrio-itea-grebenwn

Σ. Κουτ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:09