Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:20

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών σχολιάζει την επίσκεψη της Ν. Κεραμέως στην πόλη "δεν συνάντησε κανενα απο τους φορείς της εκπαίδευσης στην πόλη"

Συμπατριώτες τα μάθατε ???

Την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη επισκέφτηκε τα Γρεβενά η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως.

Η υπουργός της κυβέρνησης της ακρίβειας και των παρακολουθήσεων ήρθε έκανε κάποιες επαφές - εμφανίσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα ως guest star  και έφυγε.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της απέφυγε οποιαδήποτε συνάντηση η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία  για άσκηση κριτικής για τα πεπραγμένα της ως Υπουργός Παιδείας!!!!

Φυσικά και δεν συναντήθηκε:

  • με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών, (δασκάλων, νηπιαγωγών και καθηγητών). Γιατί να το κάνει άλλωστε? Για  να ακούσει τα παράπονά τους για την απαξίωση του δημοσίου σχολείου?

 

  • ούτε με τους μαθητές της Γ' τάξης των Λυκείων οι οποίοι  διαμαρτύρονται  για την καθιέρωση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής  η οποία αφαιρεί το δικαίωμα σε πολλούς από αυτούς να κάνουν αίτηση (μηχανογραφικό) για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Εννοείται ότι δεν επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά να δει τα αποτελέσματα της πολιτικής την οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση της οποίας είναι Υπουργός (η συρρίκνωσή του λόγω της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής )...



Υ.Γ    Ρωτήθηκε άραγε από κανέναν από τους τοπικούς παράγοντες της Ν.Δ. οι οποίοι την συνάντησαν  :

 

  • για το ότι  ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Π.Ε. Γρεβενών, για το έτος 2022-2023, είναι τέτοιος που αφήνει 459 κενές θέσεις στα δύο Πανεπιστημιακά Τμήματα των Γρεβενών, ή  
  • για το ποιος είναι ο  λόγος για τον οποίο καταργήθηκε το τρίτο Πανεπιστημιακό Τμήμα που προβλεπόταν για την Π.Ε. Γρεβενών??

 





ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:23