Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 18:43

Δεύτερη αναβολή ζήτησε η πλευρά του πρώην βουλευτή της ΝΔ Α. Πάτση στην εκδίκαση του διάτρητου πόθεν έσχες

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα διάτρητα πόθεν έσχες, με κατηγορούμενους τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, 

τη σύζυγό του Βασιλική Παπαλουκά και την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ανδρ. Πάτσης βαρύνεται με τα αδικήματα «της ανακριβούς και ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης κατ’ εξακολούθηση καθώς και της συμμετοχής σε εταιρείες με έδρα την αλλοδαπή αυτοπροσώπως, κατ’ εξακολούθηση».

Αυτή τη φορά οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των κατηγορούμενων ζήτησαν αναβολή επειδή η συνήγορος του Ανδρέα Πάτση βρισκόταν στη Λάρισα για εκδίκαση άλλης υπόθεσης, αστικού χαρακτήρα (την πρώτη φορά είχε γίνει διακοπή λόγω ωραρίου). Βέβαια, τους λόγους για τους οποίους η συνήγορος δεν παρέστη δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο πρόεδρος της έδρας. Η στιχομυθία που ακολούθησε μεταξύ του προέδρου και των παριστάμενων συνηγόρων υπεράσπισης ήταν τουλάχιστον γαργαλιστικός.

Πρόεδρος: Πώς ξέρουμε αν γίνεται η εκδίκαση ή αν έχει πάρει αναβολή (σ.σ. ζήτησε σχετικό έγγραφο); Μπορεί να πήγε το πρωί και να πήρε αναβολή. Όφειλε να είναι εδώ.

Έτερος Συνήγορος: Είναι στη Λάρισα.

Πρόεδρος: Ό, τι και να είναι, θα μπορούσε να πάρει αναβολή, σε 2 ώρες θα ήταν εδώ.

Έτερος Συνήγορος: Δεν οδηγεί, κύριε πρόεδρε.

Πρόεδρος: Θα μπορούσε να πάρει ένα ταξί.

Αυτά ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της έδρας, ο οποίος τόνισε πως το δικαστήριο θα γίνει. Στην προσπάθεια εύρεσης ημερομηνίας, μία από τους συνηγόρους υπεράσπισης ενημέρωσε για κώλυμα να παραστεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, με τον πρόεδρο να απαντά πως «δεν μπορώ να δώσω άλλη αναβολή. Θα γίνει το δικαστήριο» όπως υπογράμμισε εμφατικά.

Η δίκη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη 26/9.

πηγη: https://www.documentonews.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 18:50