Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 11:04

Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς υπέρ Καρυπίδη για Αρχιτεκτονική» Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δ.Τ – Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την Αρχιτεκτονική.

ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ΒΙΝΤΕΟ με δηλώσεις της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ -

- Παρακολουθούμε με έκπληξη την διαμάχη για την αρχιτεκτονική σχολή

που κάποιοι με την ανεπάρκεια τους φρόντισαν να φύγει από την Καστοριά προς άλλες πολιτείες.

Μετά την αλήστου μνήμης δήλωση της κ. Αντωνίου βουλευτού της ΝΔ στα τοπικά ΜΜΕ «κάποιοι υπουργοί δεν φορούν παντελόνια», επειδή δεν της έδωσαν σημασία και δεν εισακούστηκε από τους υπουργούς της ΝΔ , που μετέφεραν την Αρχιτεκτονική σχολή από την Καστοριά, τώρα ζητά από τον λαό της Καστοριάς να ψηφίσουν «τους υπουργούς που δεν φοράνε παντελόνια» για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στον νομό Καστοριάς.

Την ίδια στιγμή η κ. Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, πνέει τα μένεα με δηλώσεις της κατά του περιφερειάρχη γιατί μίλησε για τα αυτονόητα! Να γυρίσει δηλαδή η Αρχιτεκτονική σχολή στην Καστοριά.

Η κ. Ζεμπιλιάδου που υπήρξε και διευθύντρια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλου , ο οποίος στο προσωπικό του προεκλογικό φυλλάδιο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου , αναφέρει ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ , την μεταφορά της Αρχιτεκτονικής σχολής από την Καστοριά στην Κοζάνη!

Αλήθεια ποιά είναι η άποψη του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για το θέμα αυτό; Συμφωνούν με τις υπόγειες διεργασίες του μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλου εις βάρος της Καστοριάς, για να φύγει η Αρχιτεκτονική από την Καστοριά;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση για την Δ. Μακεδονία.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δεσμεύεται πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν να επαναφέρει την Αρχιτεκτονική σχολή στην Καστοριά, για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να μην χαθούν τα εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του για ένα κτίριο που θα γίνει κουφάρι από την ανεπάρκεια των Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.



πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/120486

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 11:09