Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 18:53

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης στην Ε.Ο. Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας (τμήμα Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά)

Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου "Συντήρηση Εθνικού οδικού δικτύου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας" που αφορά στη μελέτη

της "Γεωλογικής Διερεύνησης και Γεωτεχνικής Έρευνας, αξιολόγηση-μελέτη αποκατάστασης κατολίσθησης και οριστική μελέτη έργων αντιστήριξης" και τις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης στο 9ο χλμ. της Ε.Ο.15 (διασταύρωση Κορομηλιάς-διασταύρωση Απόσκεπου) υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ανάδοχο.
Πρόκειται ουσιαστικά για τις εργασίες που κατέστησαν αναγκαίες λόγω απρόβλεπτων συνθηκών κατά την εκτέλεση του έργου στην περιοχή Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά στην Π.Ε Καστοριάς και οι οποίες οδήγησαν το Φεβρουάριο του 2015 στη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.
Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης είχε βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση της τήρησης των προδιαγραφών της μελέτης.
Ο προϋπολογισμός του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι 292.179,71 (με ΦΠΑ), ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του τρεις μήνες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 18:58