Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 23:51

Βουλευτής σώζει ζαρκάδι στην περιοχή της Καστοριας

η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ο. Τελιγιορίδου παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμενο ζώο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ο. Τελιγιορίδου παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμενο ζώο

Σήμερα το πρωί είχαμε ατύχημα με ζαρκάδι σε επαρχιακή οδό στην περιοχή των Κορεστείων, στο ύψος της ξύλινης γέφυρας.

Στην προσπάθεια μας να σώσουμε το ζώο κάναμε αυτό που ξέρουμε… ψάξαμε την Ολυμπία Τελιγιορίδου και ευτυχώς την βρήκαμε στο πολιτικό της γραφείο. Μετακινήσαμε άμεσα ζώο στο Ιατρείο της, οπού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την κτηνίατρο και βουλευτή του νομού μας κ.Τελιογιοριδου .

 Στην συνεχεία το ζώο μεταφέρθηκε από το Γ. Τσακνάκη μέλος της ΟΑΕ Καλλιστώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δασαρχείου Γρεβενών για μακροχρόνια περίθαλψη .

Για το περιστατικό ειδοποιηθήκαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Κορεστείων και την Δασική Υπηρεσία Καστοριάς όπου ήταν και ο συντονιστής του περιστατικού.

Υ.Γ. Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την Ολυμπία …που οι πράξεις της δεν υπαγορεύονται από κανένα συμφέρον ή προσωπικό όφελος.

 

ΠΗΓΗ: www.fouit.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 23:55