Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 11:16

Καρυπίδης: "Συζητάμε με την ΔΕΠΑ για την σύσταση φορέα αξιοποίησης Φυσικού Αερίου" (βιντεο)

H δήλωση του Περιφερειάρχη Θοδωρου Καρυπίδης για το ενδεχόμενο έλευσης του ΦΑ στην Καστοριά:

 

«Υπάρχουν τρεις αναμονές σε επίπεδο περιφέρειας. Ήδη έχουμε κάνει μια μελέτη ολοκληρωμένη την οποία θα παρουσιάσουμε και στα δημοτικά συμβούλια, που εξηγεί που μπορούμε να πάρουμε αέριο και πως μπορεί αυτό να είναι βιώσιμο. Είχα πει από την πρώτη στιγμή, και από την ενημέρωση που γινόταν συνεχώς μέσα από την μελέτη, ότι η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό μαζί  ως ένας ενιαίος ιστός, μπορεί να έχει αέριο και να είναι βιώσιμο το εγχείρημα. 

Συζητάμε και με την ΔΕΠΑ, σας δίνω και μια είδηση, το πως επιπρόσθετα μπορούμε να παρέμβουμε και να χρηματοδοτήσουμε να συσταθεί ένας φορέας αξιοποίησης αυτού του αγαθού (σ.σ. του φυσικού αερίου). 

Και μάλιστα συνομιλούμε και με τους Αζέρους και με τον TAP και με τη ΔΕΗ έτσι ώστε να δώσει και η ΔΕΗ έναν δικό της σχεδιασμό πως μπορεί να αξιοποιήσει ένα τέτοιο αγαθό. Δεν μένουμε δηλαδή πίσω από τις εξελίξεις, δρομολογούμε τις εξελίξεις.» 

πηγη:http://oladeka.com/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 11:25