Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 16:54

Καστοριά: Αγρότες παρέδωσαν τα κλειδιά των τρακτέρ στο διευθυντή της ΔΟΥ

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας Καστοριάς προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο κόμβο της Εγνατίας οδού στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Με πάνω από είκοσι τρακτέρ απέκλεισαν για δύο ώρες τον δρόμο και την είσοδο των γραφείων της Εφορίας  Καστοριάς ενώ επιτροπή αγροτών εκτός από την λίστα με τα αιτήματά τους  παρέδωσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τα κλειδιά των τρακτέρ  τους στον διευθυντή της ΔΟΥ.

Ο επικεφαλής του μπλόκου των αγροτών Δημήτρης Μόσχος δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι «οι αθρόες Ελληνοποιήσεις σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως στα φασόλια και τα μήλα που συγκαταλέγονται στην παραγωγική προμετωπίδα της περιοχής. Δυστυχώς -κατέληξε - όλα αυτά  γίνονται με την ανοχή και την αδιαφορία  του κράτους». 

Εκτός από τα απούλητα προϊόντα που έχουν στις αποθήκες τους, οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις μεγάλες καθυστερήσεις των κλιμακίων του ΕΛΓΑ να εκτιμήσουν αρχικά τις ζημιές  και να αποζημιωθούν στην συνέχεια για τις καταστροφές που έχουν υποστεί από τις ασταθείς κλιματικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων. 

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |Σ ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 16:56