Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 09:43

Αδιάθετα τα φασόλια Καστοριάς Καταγραφή των ποσοτήτων

               Μετά από τη διαπίστωση ότι για άλλη μια φορά μεγάλες ποσότητες φασολιών Καστοριάς υπάρχουν αδιάθετες, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (AGROKA) σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία καταγραφής τους με σκοπό την ανεύρεση άμεσου τρόπου διάθεσής τους.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσους παραγωγούς φασολιών έχουν ακόμα αδιάθετα φασόλια, να το γνωστοποιήσουν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (AGROKA), επικοινωνώντας με τον γεωπόνο της επιχείρησης κ. Βασίλειο Νασιόπουλο στα τηλέφωνα 2467042169/6976615376 ή στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ο Δήμος Άργους Ορεστικού, θεωρούν το λιγότερο ηθική υποχρέωση  να προβούν  σ’ αυτές τις ενέργειες, καθώς πεποίθηση όλων είναι πως το προϊόν φασόλια γίγαντες Καστοριάς είναι μοναδικό και η κατάσταση που δυστυχώς επικρατεί με τη διακίνηση και δυσφήμισή τους, καθώς και την ελληνοποίηση άλλων (αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας) προβάλλοντάς τα ως φασόλια Καστοριάς, αποτελεί το λιγότερο  προσβολή για τους τοπικούς παραγωγούς, τον Δήμο, την επιχείρηση και τους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 09:46