Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 19:52

Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Καστοριά

Ο Θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα συμπληρώνει σήμερα  δυο εβδομάδες λειτουργίας του στην πόλη της Καστοριάς, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των πολιτών και τουριστών της πόλης της Καστοριάς.

Η επιτυχία του θεσμού αυτού αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης που έχουν προκύψει το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα οι αστυνομικοί - ποδηλάτες πραγματοποίησαν:

  • δεκαεννέα (19) ελέγχους σε άτομα,
  • πέντε (5) ελέγχους σε ξενοδοχεία,
  • πέντε (5) ελέγχους σε τουριστικά και λοιπά καταστήματα,
  • πέντε (5) ελέγχους σε τουριστικά λεωφορεία και οχήματα, ενώ
  • παρείχαν συνδρομή σε ακόμη έντεκα (11) περιπτώσεις.

Ο θεσμός λειτουργεί συμπληρωματικά στις δράσεις εμφανούς αστυνόμευσης, ενισχύοντας την ήπια, εμφανή και προληπτική αστυνόμευση της τουριστικής ζώνης της πόλης της Καστοριάς, με αποτέλεσμα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών, στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί – ποδηλάτες γνωρίζουν ξένες γλώσσες και για την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή, ενώ είναι εφοδιασμένοι και με όλα τα απαιτούμενα αστυνομικά είδη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 19:57