Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 17:54

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου για τις καθημερινές διαμαρτυρίες έξω απο το γραφείο της

Γνωρίζω και αισθάνομαι την θέση πολλών κατοίκων του Νομού μας για την συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας.

Διατύπωσα την δική μου θέση στην Βουλή.

Πιστεύω πως η συμφωνία εξασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και δημιουργεί θετικές συνθήκες για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων στην περιοχή μας, με δεδομένες τις γεωπολιτικές συνθήκες της εποχής μας.

Ως βουλευτής και ως πολίτης, είμαι η τελευταία που θα αμφισβητήσω το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα συμπολιτών μου που διαφωνούν με την θέση μου, να εκφράσουν την αντίθεσή τους και την διαμαρτυρία τους.

Το δικαίωμα αυτό είναι ιερό εφόσον ασκείται μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της Δημοκρατίας, χωρίς βία, απειλές και ακρότητες.

Γιατί ιδιαίτερα σε ένα εθνικό θέμα, η κοινωνία μας δεν μπορεί να αποδέχεται διχαστικές κραυγές που με ψέματα παραπλανούν και επιδιώκουν να καλύψουν προσωπικές ή μικροκομματικές επιδιώξεις πίσω από τις μεγάλες, κοινές μας Αξίες και την αγάπη μας για την Πατρίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 17:57