Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 09:59

Καυγάς με μαχαίρωμα στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού – Στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκε το θύμα

Στις 4.00 τα ξημερώματα, νεαρά άτομα, που νωρίτερα βρισκόταν σε ένα από τα μπαράκια που λειτουργούν στην περιοχή της εμποροπανήγυρις του Άργους Ορεστικού, άρχισαν να διαπληκτίζονται. Αφού αποχώρησαν

από το μπαράκι, ο καυγάς δυστυχώς δεν σταμάτησε, απεναντίας έγινε πιο έντονος, με αποτέλεσμα ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να καταφέρει σοβαρό χτύπημα στον άλλο νεαρό ηλικίας περίπου 22 ετών, πολύ κοντά στην καρδιά.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, σοβαρά τραυματισμένο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, όπου η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη, για αυτό αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αυτήν την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χτενίζουν τόσο την περιοχή της εμποροπανήγυρις, όσο και ολόκληρης της πόλης του Άργους Ορεστικού, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη που έστρεψε το μαχαίρι, κατά του άλλου νεαρού, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως τόσο ο δράστης, όσο και το θύμα είναι Αλβανικής καταγωγής. Ο μεν δράστης διαθέτει κατοικία στο Άργος Ορεστικό, ενώ το θύμα τελευταία ζει στη Θεσσαλονίκη αλλά η οικογένεια του διαμένει στο Άργος Ορεστικό και είχε έρθει για την εμποροπανήγυρη.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τον καυγά ανάμεσα στα δύο νεαρά άτομα που είχε αιματηρή κατάληξη.

πηγη:http://sentra.com.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 10:03