Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 13:45

Αυξημένα μέτρα στην Περιφερειακή διεύθυνση Καστοριάς

Μέτρα πρόληψης σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του κοινού που προσέρχεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,

ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος. Γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει έλεγχος στην είσοδο της Περιφέρειας και ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται στο ισόγειο του κτιρίου. Συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους και ζήτησε στο θέμα του κορονοϊού να πειθαρχούν στις ανακοινώσεις των υγειονομικών αρχών και της πολιτικής προστασίας .  Παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη διαχείρισης σε ότι αφορά τους πολίτες που επέστρεψαν από την Μιλάνο της Ιταλίας, αλλά τόνισε ότι «από δω και στο εξής πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί».

Στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Καστοριάς Λάζαρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «έχουμε την επιβεβαίωση δύο νέων κρουσμάτων» σημείωσε ότι πρόκειται για «ένα ζευγάρι Καστοριανών που είναι συγγενείς του 90χρονου» ο οποίος νοσηλεύεται ήδη ως φορέας στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο και ότι «το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο κα δέχεται τις φροντίδες των γιατρών της Πτολεμαΐδας». Ο κ. Παπαδόπουλος απεύθυνε έκκληση στους γονείς, να μεριμνήσουν ώστε «να μην κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα τα παιδιά στους δρόμους και σε διάφορους χώρους συνάθροισης , γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα το κλείσιμο των σχολείων».

Η Ιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα  Κοζατσάνη απεύθυνε έκκληση στους πολίτες όταν απευθύνονται στις Υγειονομικές Αρχές «να μην αποκρύπτουν πληροφορίες» , εξήγησε ότι δίνοντας όλα τα στοιχεία στους αρμόδιους που συντάσσουν το φάκελο, «προστατεύουν τόσο τους εαυτούς τους, τους γύρω τους όσο και το προσωπικό του νοσοκομείου. Ζητάμε τη βοήθεια σας για να λειτουργήσει το σύστημα σωστά» κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 13:47