Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 11:05

Η Τροχαία Καστοριάς στην 2η Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων

Για ακόμη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περίπτερου κυκλοφοριακή αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς

, στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς, με τη συμμετοχή 60 περίπου οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024, στo δημοτικό χώρο στάθμευσης της πόλης της Καστοριά.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της Καστοριάς, καθώς και μεγάλος αριθμός παιδιών συνοδευόμενα από τους  γονείς τους κατέκλυσαν το περίπτερο του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς. 

Στους επισκέπτες του περίπτερου έγινε παρουσίαση, από καταρτισμένο προσωπικό, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα της ηλεκτρονικής συσκευής αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ), της ηλεκτρονικής συσκευής μέτρησης ταχύτητας οχημάτων (radar) και του συστήματος τυποποιημένου εξοπλισμού για τον έλεγχο αναλογικών και ψηφιακών ταχογράφων οχημάτων, διανεμήθηκαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια, αλλά και για την κίνηση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε έκθεση οχημάτων, περιπολικού, μοτοσυκλέτας και ποδηλάτων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για για τον τρόπο αστυνόμευσης της πόλης. 

Σκοπός των δράσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο, καθώς προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αφενός μεν η υιοθέτηση της οδικής ασφάλειας, αφετέρου δε η κατανόηση των λόγων θέσπισης κανόνων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και η αναγκαιότητα όχι μόνον της τήρησής τους, αλλά και της εφαρμογής τους.