Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2012 13:20

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου»

ek8esh_eveΈκλεισε τις Πύλες, την Δευτέρα 14 Μαΐου η 7η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου» και η 5η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», μετά από μιας ημέρας παράταση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες τους.

Στις Εκθέσεις αυτές έδωσαν το παρών τους εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών αλλά και πλήθος κόσμου. Το μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τις πρώτες ανοιξιάτικες «εξόδους» σε περιβάλλον γεμάτο χρώματα, αρώματα και εικαστικές εικόνες, τις έχουν επάξια καθιερώσει σε θεσμό.

Μια μεγάλη γκάμα ανθέων, φυτών και ειδών κήπου παρουσιάστηκε στο κοινό σε προσιτές τιμές, ενώ οι εκθέτες μας δήλωσαν ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της Έκθεσης. Αλλά μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η έκθεση Εικαστικών Τεχνών τόσο από άποψη καλλιτεχνική όσο και εμπορική. Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν καλλιτέχνες με έργα από διάφορες μορφές των εικαστικών τεχνών, από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Ο τομέας των Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων, λειτούργησε και φέτος με συμμετοχές: παραγωγών μελιού και προϊόντων των μελισσών, γλυκών κουταλιού, λικέρ και τοπικών οίνων.

Ο χώρος απασχόλησης των μικρών επισκεπτών καθώς και το Λούνα Πάρκ ψυχαγώγησε τα παιδιά. Οι εκθέσεις πλαισιώθηκαν από πλούσιο Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τις συμμετοχές Παραδοσιακών Χορευτικών Συλλόγων της περιοχής.

Τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης ευχαριστούν τους εκθέτες για την καλή τους παρουσία και τους επισκέπτες για την ανταπόκριση στις προσπάθειες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, ανανεώνοντας το επόμενο «ραντεβού» για το Μάιο του 2013, υποσχόμενοι μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη διοργάνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαϊος 2012 13:31