Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 14:45

Σε ετοιμότητα ο εκλογικός μηχανισμός της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης

NDLOGOTIPOΣε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις των οργανώσεων/οργάνων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προσδοκώντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα και την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη του κόμματος της Ν.Δ στις επικείμενες εκλογές.

Σε συνέχεια των επαφών/συναντήσεων/διεργασιών πραγματοποιήθηκε μία ακόμα διαδικασία στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Κοζάνης με το Συντονιστικό , αυτή τη φορά με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών της ΔΕΗ που πρόσκεινται στην παράταξη.
Για μία ακόμα φορά, στο πλαίσιο της συνάντησης, μπήκανε οι βάσεις και ο σχεδιασμός που διέπουν τον προγραμματισμό/σχεδιασμό του κόμματος για την αρτιότερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και την ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών που θα οδηγήσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στην πόλη της Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Δημοτικής Οργάνωσης Εορδαίας με την αθρόα συμμετοχή στελεχών από ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης με την παρουσία του Συντονιστή Δυτική Μακεδονίας Γκούπα Φώτη του Αναπληρωτή Συντονιστή και Υπεύθυνο για το Δήμο Εορδαίας Παπαδόπουλο Γεώργιο , τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης και τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Πτολεμαίδας Τσακυργιαννίδη Στράτο .
Με την διαπίστωση ότι αυτή τη φορά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο καθώς οι πολίτες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι η επικείμενη διαδικασία επιβάλλεται να οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα που θα εγγυάται την ελπίδα και την προοπτική. Μία ελπίδα που μόνο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει.
Ο προγραμματικός κύκλος των στελεχών της Ν.Δ θα συνεχίζεται με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς όλο το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενημέρωσης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 14:49