Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 17:29

Συνελήφθη 22χρονος μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές

ELASΕξιχνιάστηκαν οχτώ περιπτώσεις διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε οικίες στην Πτολεμαΐδα

Αναζητούνται τρεις ακόμα ημεδαποί συνεργοί του

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Καρδιά Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ένας 22χρονος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές από οικίες. Σε βάρος του 22χρονου και τριών ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίσθηκε...

δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Καρδιά Κοζάνης, εντοπίστηκε μία 24χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως τσιλιαδόρος του 22χρονου, κατά τη διάρκεια που αυτός είχε εισέλθει σε οικία 45χρονης ημεδαπής προβαίνοντας στην αφαίρεση αντικειμένων, χρηματικής αξίας 300 ευρώ. Στη συνέχεια, επειδή η 24χρονη έγινε αντιληπτή από τον παθόντα, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 22χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παρακείμενο πάρκο με τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Κατόπιν ερευνών βρέθηκε και το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί, σε συνεργασία με άλλους δύο ημεδαπούς (έναν 22χρονο άνδρα και μια 25χρονη γυναίκα) διέπραξαν από κοινού, κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2012, οχτώ κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, στην περιοχή της Πτολεμαΐδας από τις οποίες αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και διάφορα είδη, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου (25.000) ευρώ.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο
ένα κινητό τηλέφωνο και
διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 17:31